Onderhoud is maatwerk en wij, Autobedrijf Koolhaas, doen dit daarom altijd in overleg met u. Bij eventuele extra werkzaamheden tijdens de onderhoudsbeurt brengen wij u van tevoren op de hoogte van de kosten. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan als u de auto komt ophalen! Vervangend vervoer tijdens de onderhoudsbeurt kost € 25,- per dag (exclusief brandstof). Een leenfiets is gratis. Bij het maken van een afspraak geeft u uw wens voor vervangend vervoer aan.

  • Gratis leenfiets
  • Klanten geven ons een 9,3
  • Ruime ervaring met alle automerken
  • Vervangend vervoer voor €30,- per dag
  • Geen verrassingen

Neem telefonisch contact op om direct een afspraak te maken.

Afspraak maken Bel 020 345 6427

Kosten auto-onderhoud

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van meerdere factoren: het merk van de auto, het aantal cilinders en het soort olie waar de motor op draait. Een onderhoudsbeurt is altijd maatwerk, omdat de uitkomst na een controle per auto, aantal kilometers, gebruik etc. varieert. De kosten voor een kleine onderhoudsbeurt zijn vanaf €325,- en voor een grote onderhoudsbeurt vanaf €450,-. Bij een onderhoudsbeurt krijgt u een gratis APK-keuring.

Kleine onderhoudsbeurt vanaf €325,-

Bij een kleine onderhoudsbeurt kijken we meer dan twintig belangrijke punten na, waaronder: het oliepeil, de oliefilter, koelvloeistof, remvloeistof en ruitensproeiervloeistof. Onze monteurs controleren de algemene conditie van uw auto en communiceren met u wat er noodzakelijk vervangen dient te worden. We overleggen de conditie van uw auto eerst met u, alvorens we de aanpassingen doorvoeren.

Grote onderhoudsbeurt vanaf €450,-

Met een grote beurt controleren we uw auto op minstens vijfennegentig belangrijke punten. We checken het interieur, het chassis, externe onderdelen en de banden, maar het belangrijkste van een grote beurt is de controle onder de motorkap en onder de auto. Het is bij ons, Autobedrijf Koolhaas, ook mogelijk om een beurt te combineren met een APK.

Wanneer welke beurt?

Bij oudere auto’s is ieder jaar of om de 15.000 km een kleine beurt nodig. Een grote beurt is iedere twee jaar of 30.000 km nodig. Nieuwe auto’s geven in het dashboard aan dat het tijd is voor een kleine of grote beurt. Dit geeft de auto normaliter met het symbool van een sleuteltje aan. Het is ook mogelijk dat de auto in het dashboard in kilometers aftelt naar de volgende beurt. Bij nieuwe auto’s zorgen we voor het behoud van uw fabrieksgarantie. Voor meer informatie hierover bekijkt u onderstaande video.

Auto reparatie van ieder merk

Voorkom met een onderhoudsbeurt dat u voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Een auto dient u tijdig te laten nakijken, zodat onderdelen niet onnodig uitvallen. Wij, Autobedrijf Koolhaas, bieden verschillende diensten aan en verwelkomen hiervoor alle automerken.

Contact opnemen met Autobedrijf Koolhaas in Amstelveen

Wilt u weten wat een onderhoudsbeurt voor uw auto kost? Neem contact op met ons, Autobedrijf Koolhaas en maak een afspraak.

Afspraak maken Bel 020 345 6427Bel 020 345 6427

garage_koolhaas